Is de maat van je aankoop niet goed of ben je niet tevreden met je bestelling? Dan is dat vervelend. Maar natuurlijk kan je de betreffende artikelen zonder problemen binnen 14 dagen omruilen of retourneren. De enige voorwaarde is dat de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en dat de originele labels er nog aan vastzitten.
We adviseren je om je bestelling onmiddellijk na ontvangst goed te controleren en meteen te passen voordat je de etiketten en labels verwijdert.

Hoe retourneren?

Stuur e-mail naar retour@sosummer.com met daarin de volgende gegevens:

  • Het artikel dat je wil retourneren
  • Je ordernummer – dit staat op de orderbevestiging die je per e-mail ontvangen hebt (klopt dit?)

Retouradres

So Summer
Leidsegracht 82K
1016 CR Amsterdam
Nederland

Na aanmelding van je retour ontvang je van ons een e-mail met daarin informatie over de te volgen procedure. Wacht dus met terugsturen tot je een e-mail van ons ontvangen hebt. De verzendkosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor de rekening van de koper, tenzij het gebrek aan ons te wijten is. Blijkt de maat niet goed te zijn, dan valt dit niet onder een aan ons te wijten gebrek. De retourzending dient via de e-mail te zijn aangemeld, deugdelijk verpakt en per post voldoende gefrankeerd. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. Retourneren van uitverkoop artikelen krijgen een tegoedbon.

Bestellen van een vervangend artikel bij een retour.

Wil je een artikel ruilen? Meld dan ook eerst het te retourneren artikel aan via de mail (zie hierboven). Portokosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper, portokosten voor het toezenden van vervangende artikelen nemen wij voor onze rekening.

Vragen of klachten?

Bel of mail ons! Je kunt ons bereiken via 06- 29057759  winkel@sosummer.com  Wil je liever teruggebeld worden, mail dan je naam, telefoonnummer en eventueel ordernummer aan ons door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.